bio laffia

bemutatkozás

Cégünk olyan funkcionális hatóanyagokból készített étrend-kiegészítőket kívánunk hozzáférhetővé tenni, amelyek az egészségükre tudatosan odafigyelő fogyasztók egyre nagyobb igényét elégíti ki.

A gondosan megváltoztatott étrend-kiegészítők és / vagy funckionális élelmiszerek bizonyítottan fontos élettani hatásokat fejtenek ki az emberre, vagy úgy gondolják azokról, hogy bevitelük bizonyos egészségügyi előnyökkel járnak.

Rendelés
CORDYLIFE

Üdvözlöm!
A Cordylife kapszulát idén Májusban kezdtem el szedni. Előtte a következő panaszaim voltak: kimerültség, fáradtság, depresszio és pánikbetegség. Nagyon meg vagyok elégedve a készítménnyel. Nincs semmi panaszom azóta sem. Nem fáj a gyomrom és jobban is, vagyok. Köszönetem ezért a jó termékért! Azóta is szedem ezt a készítményt.
Üdvözlettel, Varga Anna

IMMUNOSPAN

Amikor kiderült hogy rosszindulatú méhnyak daganatom van,és kemoterápia valamint sugárkezeléseket kell felvennem,elmentem egy természet-gyógyázathoz, aki többek között ajánlotta az ImmunoSpan terméket. Ezt szedtem a kezelések mellett. Az eredményeim már negatívak, de fenntartásként továbbra is szedem
Üdvözlettel:
F.Erika, Kiskunfélegyháza

MORINGAFLEX

Súlyos csont-izületi műtéteim (3 porckorongsérv, csípő protézis) után sajnos komoly reumás fájdalmaim következtek be. Elkezdtem szedni a Moringa Flex kapszulát: , kb. 2-3 hét múlva kezdte kifejteni a hatását. Most már egyáltalán nincs szükségem fájdalomcsillapítóra. Nem hasogatnak éjjel- nappal a lábszáraim és a derekam, keresztcsontomnál sincsenek fájdalmaim.
Marika, Budapest

továbbiak